Portfolio

HD video

After a long long wait, here you have finally the amazing Titles for OFFF Paris 2010 by The Mill. Hope you love them as much as we do.

huisstijl kmo:city

In opdracht van kmo:city ontwerpt CyberTronix. een nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo toont symbolisch waar kmo:city voor staat: het beheersen van een complex kluwen van computers en netwerken. Het brengen van orde in de chaos. De oplossing van een probleem.

Toerisme Vlaanderen: toegankelijkheid

Toerisme Vlaanderen wil het toeristisch aanbod van onze regio toegankelijker maken door een samenhangend beleid te voeren. Duidelijke toegankelijkheidscriteria die door alle diensten van Toerisme Vlaanderen gehanteerd worden, zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Centrum Ronde van Vlaanderen

CyberTronix. filmt voor het ‘Centrum Ronde van Vlaanderen’ een introductiefilm. Het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde is een uniek bezoekers- en belevingscentrum. Al in het eerste jaar van zijn bestaan kreeg het Centrum 40.000 bezoekers over de vloer.

DVD Vallabhatta

CyberTronix. filmt voor Vallabhatta hun optreden in het Diamantmuseum in Antwerpen. Kalaripayat is een eeuwenoude krijgskunst uit Kerala (Zuid-Indië). Het is een gestileerde gevechtskunst, ontstaan en tot op vandaag beoefend in Kerala.

12